Vloeren

Toe aan een nieuwe vloer?

Een mooi interieur begint bij een goede basis. Het maakt de ruimte weer als nieuw! Er is uiteraard een ruime keuze aan vloerbedekkingen. De kleur, het materiaal, moet het in de breedte of in de lengte worden gelegd. Het zijn allemaal factoren die er voor zorgen dat je straks tevreden bent over het eindresultaat. Je kunt kiezen voor een zachte vloer als tapijt, kurk of sisal, maar ook vloeren van PVC of laminaat kunnen wij leveren en leggen. Wij geven graag advies over de kwaliteit en de ondervloer die je nodig hebt.

Vakmanschap

Omdat een nieuwe vloer vaak een grote investering is, wil je dat deze door een goede stoffeerder gelegd wordt. Een goede vakman neemt de tijd en legt de vloer met aandacht en oog voor detail. Bij ons kun je hier op vertrouwen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij mooie dingen maken, ook als deze niet helemaal standaard zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een vloer met marmoleum, dan is het mogelijk  daar allerlei patronen of figuren in te verwerken. Zo kun je in een praktijkruimte je logo op de vloer maken of geef je je kinderkamer een heel persoonlijke eigen uitstraling.

Hoe maak je de juiste keuze?

Natuurlijk wil je eerst wat stalen bekijken in de ruimte waar de vloer komt te liggen. We brengen deze bij je langs, zodat je ze in alle rust kunt bekijken om tot de juiste keuze te komen. Wil je liever zelf wat stalen uitzoeken, dan kan dat ook. Wij hebben goed contact met de leverancier, deze beschikt over een ruim assortiment met de nieuwste stalen en stelt op afspraak graag de showroom voor ons open.

Neem gerust even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe we die nieuwe vloer voor je kunnen realiseren!